River Island - bijzondere samenwerking

River Island winkels

Start schoonmaak River Island winkels Nederland

Per 1 februari zijn wij gestart met het schoonmaakonderhoud van alle winkels in Nederland van River Island. Het betreft hier de vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Groningen.

Unieke samenwerking

In de UK (United Kingdom) worden de 250 locaties van River island door het Engelse schoonmaakbedrijf AIM dagelijks schoongemaakt. Met AIM werken wij samen voor de vier Nederlandse vestigingen.

Deze samenwerking is uniek aangezien wij gebruik maken van het kwaliteitsauditing systeem dat door AIM is ontwikkeld. Hierdoor heeft het management van River Island in Londen een eenduidig overzicht van de stand van de schoonmaakkwaliteit in al haar winkels. Alle rapporten zijn eenduidig en eenvoudig, zodat er indien nodig snel bijgestuurd kan worden.

Opstart werkzaamheden

Op de eerste werkdag zijn Alexandra Ciomartan, verantwoordelijk voor het flagshipstore in Londen en Jade Miners, servicedeskmedewerker, vanuit Londen overgekomen om ons te ondersteunen. Samen met onze rayonmanagers Elly Aldus en Sonja Moree én met commercieel directeur Marcel Massar, is de start gemaakt met het schoonmaakonderhoud.